ארטישוק עם שום צלוי-מטבל יין
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, ארטישוק עם מטבל שום יין קלוי יכול להיות מרהיב ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך ארטישוקים, מרק ירקות, ראשי שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. ארטישוק בגריל רוצח עם שום וחמאת יין לבנה, ארטישוקים צלויים בסיר עם יין לבן וצלפים, ו ארטישוקים צלויים עם לימון ושום דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 45 דקות; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
חותכים את הגבעולים של ארטישוקים, ולהסיר את העלים התחתונים. לקצץ על 1/2 אינץ ' מן צמרות של ארטישוק.
ארטישוק מקום, גזע מסתיים למטה, בתנור הולנדי גדול מלא שני שלישים עם מים; להביא לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
מערבבים חצי עיסת שום ויין בסיר קטן; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות.
להוסיף מרק; לבשל עד מופחת 1/2 כוס (כ 8 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ומלח.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר; להוסיף חצי הנותרים של עיסת שום.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
מפזרים מטבל עם פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מגישים לטבול עם ארטישוקים חמים.