ארנב פנקו וחרדל
Panko-ו ארנב מצופה חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך panko, חרדל דיז'ון, ארנבות פרייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו Panko-And Mustard-Crusted Rabbit, סלמון חרדל פאנקו מצופה בדבש, ו סלמון חרדל פאנקו מצופה בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 ° F. בקערה בינונית, לטאטא יחד חמאה וחרדל. בקערה גדולה, לזרוק יחד panko ותימין.
חתיכות ארנב העונה עם מלח ופלפל. באמצעות מברשת מאפה, מברשת 1 חתיכת בנדיבות עם תערובת חרדל, ולאחר מכן לטבול בתערובת panko ולזרוק למעיל.
העברה לתבנית אפייה גדולה. חזור עם חתיכות שנותרו, באמצעות 2 דפי אפייה.
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 177°.
אופים עד הקרום הוא זהוב ומיצים לרוץ ברור כאשר בשר הוא דקר עם מזלג, על 10 דקות יותר.
למרות ארנב מושווה לעתים קרובות עוף במונחים של שיטות בישול פעמים, להיזהר לא לבשל אותו יתר על המידה. שלא כמו עוף, בשר ארנב מבושל לחלוטין עדיין צריך להיות ורוד מעט מאוד ליד העצם.