קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אשכוליות-קמפרי גרניטה עם קצפת וניל

אשכוליות-קמפרי גרניטה עם קצפת וניל
אשכוליות-קמפרי Granita עם קצפת וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לך קמפרי, שמנת מתוקה, קליפת אשכולית ורודה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Blackberry Granita עם קצפת, אספרסו גרניטה עם קצפת, ו תות Granita עם קצפת.

הוראות

1
מערבבים מיץ אשכוליות 1 כוס וסוכר בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; מערבבים הנותרים מיץ אשכוליות 1 כוס, קמפרי, וקליפה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמפריnameקמפריname
3
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ ' או תבנית אפיית מתכת. לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
באמצעות סכין חדה, לחתוך את כל קליפה ו pith לבן מ 4 אשכוליות. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים באמצעות אולר קטן, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה. לסחוט כל מיץ שנותר ממברנות לקערה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים קצפת, קרם פרייז ' ה ואבקת סוכר בקערה בינונית. לגרד זרעים שעועית וניל; שעועית מילואים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קרם פרשקרם פרש
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף שעועית וניל שמורה לתערובת שמנת; כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3
הסר שעועית וניל תערובת קרם rewhisk עד עבה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
4
באמצעות מזלג, לגרד את פני השטח של granita ליצור פתיתי קרח. מחלקים קטעי אשכוליות ומיצים מקערה בין 6 כוסות קינוח. נחלק את גרניטה בין הכוסות. למעלה כל אחד עם מנה גדולה של קצפת וניל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בתיאבון