בגריל רומיין לזרוק
בגריל רומיין לזרוק לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 126 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם סוכר, מלח, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פריך רומיין לזרוק, כריכי עוף ופלפל בגריל עם פנים פתוחות עם טריזי רומיין בגריל, ו סלט קיסר בגריל / רומיין בגריל כל כך טוב!.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים עגבניות ובצל; לזרוק לציפוי.
מעבירים לווק גריל או לסל. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-12 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר. הניחו בצד.
עבור רומיין בגריל, חותכים לבבות רומיין לשניים לאורכם ומשאירים קצוות שלמים.
מברישים בשמן; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים חצאי רומיין חתוכים בצדדים על הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהוא חרוך ונבול מעט.
להלבשה מניחים את השמן, החומץ, השום והסוכר החום במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
קוצצים גס רומיין; מחלקים בין 10 צלחות סלט. מעליו תערובת עגבניות; מזלפים רוטב.