בודן ממולא עוף צלוי ללא עצמות
Boudin ממולא Boneless עוף צלוי נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, אוקרן חנוק ועגבניות, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו בודן-חזה הודו ממולא, בודן-שליו ממולא עם רוטב חמוציות-בורבון, ו בודן בלאן-חזה הודו ממולא עם ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
החל מעמוד השדרה להסיר את כל העצמות למעט אולי קצות הכנפיים. שמור עצמות.
לסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים כ -2 עד 3 כפות שמן זית. לאחר מחומם, מוסיפים את הירקות ואת הטחון עד הבצל הם שקופים. לאחר מכן מוסיפים את עצמות העוף ומכסים במים בכ 1 עד 2 אינץ'. מביאים את התערובת לרתיחה. לאחר לרתיחה, להפחית את החום ולהמשיך להתבשל במשך כ 3 עד 4 שעות, ברפרוף את החלק העליון לפי הצורך. לאחר מכן, להסיר את הסיר מן החום ואת המתח. או לאפשר את המניה להתקרר ומקרר או להתחמם עד הצורך.
תדחפי תערובת של בודין לתרנגולת ותתפרי בחזרה לצורת העוף.
מקום בצל קצוץ במחבת טפטוף התחתון של מחבת 2 חתיכת צלייה.
מניחים את העוף, הנקה למעלה, במחבת הצלייה.
מניחים חתיכה קטנה של חמאה מתחת לעור על כל חזה עוף. עוף העונה היטב עם תיבול Cajun ופלפל קאיין.
מניחים בתנור מכוסה ב 375 מעלות f במשך כ 45 דקות, ולאחר מכן לחשוף ולבשל 15 עד 30 דקות נוספות. מחבת לטפטף Deglaze עם יין לבן או ציר עוף ולהפחית.
יוצקים לתוך ציר עוף מתוח. בקערה קטנה לשלב 1 כף קורנפלור עם 3 כפות מים קרים לטאטא עד בשילוב.
לטאטא את תרחיף תירס לתוך תערובת המניות ולהביא לרתיחה, המאפשר את הרוטב להתעבות. אם הרוטב הוא רזה מדי, להוסיף עוד תרחיף קורנפלור. אם זה עבה מדי, להוסיף עוד מים. לאחר העוף נח, למעלה עם הרוטב לשרת עם צד של במיה חנוקה, עגבניות ו butterbeans, אם תרצה.