Boudin ממולא Boneless עוף צלוי נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, אוקרן חנוק ועגבניות, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו בודן-חזה הודו ממולא, בודן-שליו ממולא עם רוטב חמוציות-בורבון, ו בודן בלאן-חזה הודו ממולא עם ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
החל מעמוד השדרה להסיר את כל העצמות למעט אולי קצות הכנפיים. שמור עצמות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1
לסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים כ -2 עד 3 כפות שמן זית. לאחר מחומם, מוסיפים את הירקות ואת הטחון עד הבצל הם שקופים. לאחר מכן מוסיפים את עצמות העוף ומכסים במים בכ 1 עד 2 אינץ'. מביאים את התערובת לרתיחה. לאחר לרתיחה, להפחית את החום ולהמשיך להתבשל במשך כ 3 עד 4 שעות, ברפרוף את החלק העליון לפי הצורך. לאחר מכן, להסיר את הסיר מן החום ואת המתח. או לאפשר את המניה להתקרר ומקרר או להתחמם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
לטאטא את תרחיף תירס לתוך תערובת המניות ולהביא לרתיחה, המאפשר את הרוטב להתעבות. אם הרוטב הוא רזה מדי, להוסיף עוד תרחיף קורנפלור. אם זה עבה מדי, להוסיף עוד מים. לאחר העוף נח, למעלה עם הרוטב לשרת עם צד של במיה חנוקה, עגבניות ו butterbeans, אם תרצה.