אם יש לך ג'ינג'ר, עלי חסה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bim Bap עם Bulgogi בשר, בולגוגי בקר, ו Bulgogi-בקר ברביקיו קוריאני.
הוראות
1
בקערה גדולה, להקציף יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, מירין, אגס, בצל, שום, זנגביל, שומשום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו מרינדה לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף בשר ולזרוק למעיל. להכניס למקרר, מכוסה, שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, שמן חום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר בשר מן המרינדה, מרוקן אותו בקצרה מאוד מעל קערה כדי להסיר עודף נוזל, ולאחר מכן לבשל עד השחמה ועשה בינוני היטב, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר בשר מחום ומגיש על ידי מילוי כל עלה חסה עם כ 2 כפות אורז דביק קוריאני, קומץ קטן של בשר בקר, 1 כף קמחי, על 8 פטריות אנוקי, ועל 1/2 כפית רסק שעועית חמה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.