קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

בונבון חמאת בוטנים ושוקולד

בונבון חמאת בוטנים ושוקולד
. אם יש לכם בוטנים קוקטייל עציצים, ציפוי קצפת מגניב, פודינג מיידיות שוקולד ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: בונבון חמאת בוטנים ושוקולד, שוקולד פריך חמאת בוטנים ליי של בונבונים צ'יפס, ו חמאת בוטנים גביע בייגלה בונבונים.

הוראות

1
קו 24 כוסות מאפין מיניאטורי עם ספינות. מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת. בהדרגה להכות בחלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
3
להקציף בשוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
כף לתוך שקית פלסטיק resealable; לחתוך פינה קטנה מתחתית התיק. צינור על 1 כף. תערובת פודינג לתוך כל כוס; לעמוד וופל בכוס. להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
מקלפים ספינות משדונים.
6
ממיסים שוקולד טבילה לפי הוראות pkg.; מערבבים בחמאת בוטנים עד שנמסו. טובלים חצאים תחתון של בונבונים בשוקולד, אז באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
הניחו לשוקולד לעמוד. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)