קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוץ ותולעים

בוץ ותולעים
גשו לסופר וקנו סוכריות גומי, תערובת פודינג שוקולד, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . נסו תולעים למוחות, עוגות עפר ותולעים, ו תולעי גבינה עם מטבל חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את עוגיות סנדוויץ שוקולד לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable, ולרסק עם סיכה מתגלגלת לתוך פירורים. לקבלת מראה mudlike יותר, להתיר את העוגיות לגרד את מילוי קרם לפני ריסוק עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 חבילה אישית קליפות טארט גרהם קרקר1 חבילה אישית קליפות טארט גרהם קרקר
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
להקציף יחד את תערובת פודינג שוקולד עם חלב בקערה, ערבוב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד3 אונקיות BAKER'S חצי מתוק שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים על 1/3 של פירורי עוגיות סנדוויץ כתוש לתוך החלק התחתון של קערת הגשה, כפית את פודינג שוקולד על הפירורים. להחליק את החלק העליון של הפודינג, ולאחר מכן העליון עם שאר פירורי עוגיות שוקולד להידמות לכלוך. לתקוע תולעי גומי באמצע העפר. מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
תולעי גומיתולעי גומי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך