קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 11 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוקוצ'יני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום

בוקוצ'יני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום
בוקקוניני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום הכנת המתכון לוקחת כ 11 דקות. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 439 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל כשר, שמן זית, ביצים וקמח. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בלילה לדגים מטוגנים , מתכון לצ'אטני עגבניות וצ'אטני עגבניות שמנמן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מסננים את הבוקוצ'יני ומייבשים בעזרת נייר סופג. מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים להתייבש במקרר למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי3 כוסות פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
2
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שמים את הביצים בקערה בינונית שנייה ואת פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית. מצפים את הבוקקוניני בקמח ואז טובלים בביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגלגלים את הבוקוצ'יני בפירורי הלחם עד לציפוי. טובלים את הבוקצ'יני המצופה, שוב, בביצים ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם. מקפיאים את הבוקונצ'י הלחם למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
לצ'אטני: מערבבים בבלנדר את השום, הג'ינג'ר, 1/4 כפית מלח, חומץ, סוכר, שמן זית, כמון ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לסיר בינוני וכבד תחתית ומוסיפים את העגבניות. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזלים מתאדים והתערובת סמיכה, כ-45 עד 55 דקות. בעזרת גב של כף עץ, שוברים בעדינות את העגבניות כשהן מתחילות להתרכך במהלך הבישול. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מניחים לצ'אטני להתקרר לטמפרטורת החדר, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
8
מניחים בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-1 עד 2 דקות.) בקבוצות, מטגנים את הבוקצ'יני עד להזהבה. חום, בערך 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מסדרים את הבוקקוניני על מגש ומגישים לצדו את הצ'אטני כתוספת.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות