בוריטוס קל
בוריטוס קל יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו פיקו דה גאלו, טורטיות קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות מתכונים דומים: בוריטוס בשר קל, בוריטוס פאי תפוחים קל, ו בוריטוס ארוחת בוקר קל.
הוראות
מניחים בצל בתחתית סיר איטי 5 ליטר; מוסיפים צלי ו 1/2 כוס מים.
מפזרים 1 חבילת טאקו תיבול לערבב על גבי צלי.
לכסות ולבשל על 5 שעות גבוהות.
הסר צלי, וגרוס עם שני מזלגות; לחזור לבישול איטי, ומערבבים בחבילה שנותרה של תערובת תיבול טאקו. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות נוספות או עד רותחים.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. באמצעות כפית מחוררת, תערובת בשר כף באופן שווה למטה במרכז כל טורטייה; העליון עם גבינה ותוספות הרצוי, ולהתגלגל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.