בוריטו סטאק
בוריטו סטאק הוא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, סלסה, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 41%, שהוא מוצק. ערימת הבוריטו הגדולה, בוריטו דה פולו (בוריטו עוף), ו אננס דק בולגוגי בוריטו (בוריטו עוף מנגל אננס חריף קוריאני) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים טורטיות, אחת אחת, בשמן עד להשחמה קלה ונפוחה, כ-30 שניות מכל צד.
מסננים על מגבות נייר. באותה מחבת מבשלים בקר, בצל ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים שעועית צ ' ילי, סלסה ומלח.
מניחים טורטיה אחת ב-9 אינץ ' לא משומן. צלחת פאי. למעלה עם רבע מתערובת השעועית.
מפזרים 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות שלוש פעמים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד שהם מחוממים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב בוריטו עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ספסל סונומה החוף פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מכרם חוות סנג ' אקומו אמרל בחוף סונומה אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.