בטטה-בורבון טארט
בטטה בטטה-בורבון טארט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, תמצית vanillan, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, פאי בורבון בטטה, ו טארט בטטה טטינדאם טוב מתוק מאת דוד גואה ורקל Pe (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית; להכות במהירות בינונית של מערבל עד אור שמנת.
להוסיף וניל 1 ביצה; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף קמח, להכות במהירות נמוכה עד לח. הקש תערובת בעדינות לתוך מעגל 5 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף. צ ' יל 1 שעה.
בעוד צמרמורת בצק, אופים תפוחי אדמה מתוקים.
אופים ב 400 במשך 55 דקות או עד מאוד רך. מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
לקלף תפוחי אדמה; מניחים עיסת תפוחי אדמה, סוכר חום, הבא 8 מרכיבים (סוכר חום דרך ביצים) בקערה גדולה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה; להפריש.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 11 אינץ'.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד, ולהתאים בצק למחבת טארט 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך קרום מוכן.
שלב 2 כפיות מים ביצה לבן, מברשת קצוות הבצק עם תערובת ביצה לבן.
מפזרים תערובת תפוחי אדמה עם פקאנים קצוצים.
אופים טארט ב 350 במשך 1 שעה או עד נפוחות ולהגדיר. מגניב על מתלה תיל.