בטטה מסוכרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם קרם אגוזים מסוכרים, תבשיל בטטה מסוכר, ו מרשמלו מתוק בטטה.
הוראות
מערבבים את הסוכר, שמן צמחי, מים, רוטב סויה, חומץ, ומלח במחבת רק גדול מספיק כדי להחזיק את חתיכות בטטה בשכבה אחת.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים במחבת בשכבה אחת ומכסים במעגל נייר קלף כדי לשמור על הלחות של פני השטח. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד ומבשלים 2 דקות. מכסים את המחבת במכסה (שומרים על הקלף במקום) ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. קיסם שיניים מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חתיכה לא צריך לפגוש שום התנגדות. אם החתיכות עדיין לא מכרז, להוסיף קצת יותר מים ומבשלים עוד דקה או שתיים. תבדוק אם הסוכר לא נשרף.
ברגע שתפוחי האדמה רכים, מסירים את המכסה ואת הקלף ומנענעים את המחבת כדי לאפשר לגושי תפוחי האדמה להתגלגל בזיגוג המפחית במהירות (חומץ, אגב, ימנע מהסוכר לתפוס לאחר הזיגוג מתקרר). לאחר 6 דקות בערך, המים והשמן במחבת יהיו מופרדים ורוב המים יתאדו, מה שמאפשר לך להסיר את חתיכות בטטה מזוגגות קלות עם מעט או ללא שמן נצמד אליהם.
להעביר את החתיכות מזוגגות לצלחת, להפיץ אותם בשכבה אחת.
מפזרים את זרעי שומשום שחור.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הם שומרים בטמפרטורת החדר קריר במשך 6 עד 8 שעות. אם אתה שומר אותם עוד, למקם אותם במיכל מכוסה להכניס למקרר עד 2 ימים. לקבלת מרקם אופטימלי, להביא את תפוחי האדמה בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
Reprinted with permission from Kansha: Celebrating Japan ' s Vegan And צמחוני Traditions by Elizabeth Andoh, copyright © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.