קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בטטה מסוכרת

בטטה מסוכרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת בטטה עם קרם אגוזים מסוכרים, תבשיל בטטה מסוכר, ו מרשמלו מתוק בטטה.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, שמן צמחי, מים, רוטב סויה, חומץ, ומלח במחבת רק גדול מספיק כדי להחזיק את חתיכות בטטה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים במחבת בשכבה אחת ומכסים במעגל נייר קלף כדי לשמור על הלחות של פני השטח. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד ומבשלים 2 דקות. מכסים את המחבת במכסה (שומרים על הקלף במקום) ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. קיסם שיניים מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חתיכה לא צריך לפגוש שום התנגדות. אם החתיכות עדיין לא מכרז, להוסיף קצת יותר מים ומבשלים עוד דקה או שתיים. תבדוק אם הסוכר לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
פולי אספרסו מצופים שוקולד מרירפולי אספרסו מצופים שוקולד מריר
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ברגע שתפוחי האדמה רכים, מסירים את המכסה ואת הקלף ומנענעים את המחבת כדי לאפשר לגושי תפוחי האדמה להתגלגל בזיגוג המפחית במהירות (חומץ, אגב, ימנע מהסוכר לתפוס לאחר הזיגוג מתקרר). לאחר 6 דקות בערך, המים והשמן במחבת יהיו מופרדים ורוב המים יתאדו, מה שמאפשר לך להסיר את חתיכות בטטה מזוגגות קלות עם מעט או ללא שמן נצמד אליהם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר את החתיכות מזוגגות לצלחת, להפיץ אותם בשכבה אחת.
5
מפזרים את זרעי שומשום שחור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום שחורזרעי שומשום שחור
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. הם שומרים בטמפרטורת החדר קריר במשך 6 עד 8 שעות. אם אתה שומר אותם עוד, למקם אותם במיכל מכוסה להכניס למקרר עד 2 ימים. לקבלת מרקם אופטימלי, להביא את תפוחי האדמה בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
Reprinted with permission from Kansha: Celebrating Japan ' s Vegan And צמחוני Traditions by Elizabeth Andoh, copyright © 201
8
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
9
הוסף הערות ההערות שלי
10
ערוך את ההערות שלי
11
בוצע