קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטות עם זיגוג חמוציות

בטטות עם זיגוג חמוציות
בטטות עם זיגוג חמוציות הן אולי רק המנה שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה מתוקים דקים, סוכר חום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: בטטות עם זיגוג חמוציות, בטטות עם זיגוג חמוציות, ו Maple Bourbon Glazed Salmon w / Sweet Cranberry-Apple Chutney + מלח תפוחי אדמה צלויים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
חמאה גדולה, אליפסה, צלחת אפייה רדודה. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים במעגלים קונצנטריים בתבנית האפייה, חופפים את הפרוסות מעט.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים 1/2 כוס המים מעל תפוחי האדמה המתוקים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 40 דקות, או עד רק במכרז. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, מערבבים את החמאה המומסת עם הבורבון. כפית את התערובת על בטטות. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ-25 דקות, צפים באמצע הבישול, עד שהתערובת הבורבון נספגת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בסיר, לשלב את חמוציות, את 1/2 כוס המים הנותרים ואת הסוכר החום לרתוח על חום גבוה בינוני עד חמוציות להתחיל להתפוצץ, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את חמוציות, שומר את הנוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים את קאיין וקינמון לתוך נוזל חמוציות וכפית אותו על תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בשליש העליון של התנור, מתבלים היטב לאחר 5 דקות, במשך 20 דקות ארוכות יותר, עד שתפוחי האדמה מזוגגים היטב ורוב הנוזל נספג. במהלך 5 הדקות האחרונות של אפייה, לפזר את חמוציות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חם או חם.