בטטות עם זיגוג חמוציות
בטטות עם זיגוג חמוציות הן אולי רק המנה שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה מתוקים דקים, סוכר חום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: בטטות עם זיגוג חמוציות, בטטות עם זיגוג חמוציות, ו Maple Bourbon Glazed Salmon w / Sweet Cranberry-Apple Chutney + מלח תפוחי אדמה צלויים.
הוראות
חמאה גדולה, אליפסה, צלחת אפייה רדודה. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים במעגלים קונצנטריים בתבנית האפייה, חופפים את הפרוסות מעט.
יוצקים 1/2 כוס המים מעל תפוחי האדמה המתוקים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 40 דקות, או עד רק במכרז. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
בקערה קטנה, מערבבים את החמאה המומסת עם הבורבון. כפית את התערובת על בטטות. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ-25 דקות, צפים באמצע הבישול, עד שהתערובת הבורבון נספגת כמעט לחלוטין.
בינתיים, בסיר, לשלב את חמוציות, את 1/2 כוס המים הנותרים ואת הסוכר החום לרתוח על חום גבוה בינוני עד חמוציות להתחיל להתפוצץ, על 10 דקות.
מסננים את חמוציות, שומר את הנוזל בנפרד.
מערבבים את קאיין וקינמון לתוך נוזל חמוציות וכפית אותו על תפוחי אדמה מתוקים.
אופים בשליש העליון של התנור, מתבלים היטב לאחר 5 דקות, במשך 20 דקות ארוכות יותר, עד שתפוחי האדמה מזוגגים היטב ורוב הנוזל נספג. במהלך 5 הדקות האחרונות של אפייה, לפזר את חמוציות על גבי.