בייקון-וגודה-קציץ בשר ממולא עם מרמלדה עגבניות ותפוחי אדמה מרוסקים טעונים
גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, מלח שום, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו גאודה ניפצה תפוחי אדמה, תפוחי אדמה מרוסקים טעונים, ו תפוחי אדמה מרוסקים טעונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 177°. לרסס מחבת כיכר 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים בשר בקר, חזיר, בצל מגורר, 2 שיני שום, ביצה, שיבולת שועל, מלח שום ואבקת שום לקערה גדולה ומערבבים ביד עד בשילוב. לחץ על חצי קציץ הבשר לתחתית מחבת כיכר הלחם, משאיר מעט מוטה היטב באמצע, פועל אורכו.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים 1/4 כוס הגבינה בבאר. טאק ב 4 פרוסות של בייקון. סיים עם 1/4 כוס גבינה, העליון עם שאר תערובת הבשר, לחיצה למטה כדי להפוך כיכר מלוכדת לאטום את הסתימות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
4
מניחים בתנור לאפות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בעוד הבשר מתבשל, מוסיפים תפוחי אדמה לסיר גדול מלא במים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום מעט ומבשלים עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ניקוז, לחזור למחבת ולהוסיף חמאה. בערך לרסק. פירורים ארבע פרוסות בייקון שנותרו ומוסיפים למחבת יחד עם שמנת חמוצה ונותר 1/2 כוס גבינה מגוררת. מערבבים לשלב.
בינתיים, להפוך את ריבת העגבניות על ידי הוספת עגבניות קלוי אש, פלפלים כבושים, חומץ, סוכר חום, פלפל אדום כתוש הנותרים 2 שיני שום לסיר בינוני על חום בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צלויות אש
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
כ-10 דקות לפני שקציץ הבשר מסיים לבשל, מתבשל עם מרמלדת עגבניות. חזור לתנור לעוד כמה דקות כדי ליצור זיגוג. קציץ בשר נעשה בישול כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז שלה רושם 68°, 30 עד 35 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר בשר מהתנור ולתת מנוחה במחבת במשך 10 דקות. יוצא מחבת, פרוסה ומגישים עם תפוחי אדמה מרוסקים ומרמלדה עגבניות נותרת.