בייקון חם וסלט כרוב עשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית, עלי אורגנו, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף עשב עם ויניגרט חם, סלט בייקון פריך, ו בייקון וצעיפים סלט כרוב.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מבשלים בייקון על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה פריך, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים שאלוט לשמן בייקון חם ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני, עד שהתרכך, על 2 דקות.