קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

בייקון כבש

בייקון כבש
לכו לחנות ותרימו פלפל, מלח בריפוי ורוד, מלח קריסטל יהלום כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס ובייקון של כבש, המבורגרים כבש ובייקון, ו המבורגרים כבש צלוי בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלחים, סוכר חום, עלי דפנה ופלפל בקערה ומעבירים לצלחת גדולה או לתבנית אפייה. לדלות את שד הטלה לשפשף ולעסות אותו לתוך פני השטח של הטלה. (כנראה יהיה לך קצת לשפשף נשאר.) לנער את כל לשפשף עודף ולתת את הבשר לשבת, מכוסה, במקרר במשך 5 ימים, הפיכת הטלה פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יש לשטוף את שד הטלה ביסודיות, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ולאפשר לו לשבת חשוף במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מבשלים את בייקון הטלה: משרים את שבבי העץ במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם להתייבש לטפוח. הכן את התנור שלך. כאשר הטמפרטורה בתוך המעשן הגיעה 93° ואת שבבי העץ מעשנים בהתמדה, מוסיפים את הטלה, ולתת עשן. לשמור על הטמפרטורה ב200 לפחות עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הבשר קורא160. זה ייקח בערך 2 שעות, אבל אנחנו ממליצים לעשן עבור 3, כמו בישול ארוך משפר את איכות הבייקון. אפשר את הבייקון להתקרר לחלוטין במקרר ולאחסן, עטוף, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
טיפ: גודל השדיים כבש יכול להשתנות לא מעט, כדי להיות בטוח לקנות שלך deboned או boneless. שד עצם-in יאבד 30 עד 35 אחוזים ממשקלו על deboning.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
אם אתה מעדיף להשתמש בתנור, מחממים עד 93° ומבשלים במשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
3
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.