אוכל אנגלי מסורתי

מאכלים אנגליים מסורתיים מושמצים לעתים קרובות אך לעתים קרובות מפתיעים הם תענוג ומציעים לעולם הבישול כמה מנות מעוררות השראה וחדשניות. תשכחו מהקונדיטוריה של צרפת או מהתענוגות הגסטרונומיים של איטליה - זוהי אנגליה הבית של המהפכה התעשייתית. זכרו שפעם האוכל הזה הזין מדינה שהובילה את העולם באמצעות ההמצאה והעוצמה התעשייתית שלה!

פיש אנד צ'יפס

כאשר אתם מבקרים באי הבריטי, הכרחי לנסות פיש אנד צ'יפס, אבל זה באמת צריך להיעשות נכון! הדרך הטובה ביותר לטעום את מנת הדגים הפנטסטית הזו היא מ"צ'יפ שופ" אי שם על החוף. בין אם אתה 'בצפון' או 'למטה דרומה', זה באמת תלוי במוסד שכן הוא משתנה באיכותו. אחד הדברים הנהדרים באכילת פיש אנד צ'יפס מטייק אווי הוא שמובטח לך שהכל טרי ככל האפשר והתוספות מבריקות באותה מידה כמו שהן מוזרות!

איפה עוד אפשר להזמין 'ביצה כבושה' או מנת 'אפונה דייסית'? אתה יכול אפילו לבקש 'שאריות' נוספות אם תבחר בכך ותקבל בלילה שבורה עטופה בנייר עיתון. אל תעשה, מה שלא תשכח לבקש הרבה מלח וחומץ על הצ'יפס ושקיק של רוטב טרטר גם לא ישתבש! גָאוֹן.

באנג'רס ומאש

מרכיב נוסף באנגליה הפוסט-תעשייתית יהיה Bangers ומאש. העניין הוא שהנקניקיות האנגליות לא מציפות אותך בשום ותבלינים, לא, להיפך כל המשיכה של נקניקייה אנגלית היא למעשה התיבול העדין וההשחמה הכל כך חשובה של העור הדק מאוד.

פירה צריך להיות קרמי וחלק אבל שוב הערעור הוא שאנחנו טועמים את תפוח האדמה. לא צריך שום דבר מפואר מדי!

לבסוף, זו מנה שמוגשת לרוב עם אפונה ירוקה ורוטב טעים עשיר!

צלי יום ראשון

בין אם תבחרו רוסטביף, חזיר או עוף, ארוחת ערב צלי אנגלית היא אחת התענוגות של האוכל האירופי. עבור רבים זה מרגיש כמו סוג האוכל הראוי למלך, למעשה, זה נכון עכשיו עם צ'ארלס על כס המלכות!

כן, כשעומדים בפני ארוחת ערב צלי אנגלית מלאה, נראה שהזמן עצר והובלת לאחור בכמה מאות שנים. רוסטביף ופודינג יורקשייר היא אחת מהמנות הללו שמרגישות ראויות לשולחן בחצר המלכותית. אם בחרת בבשר חזיר צלוי, וודא שאתה מקבל "פיצוח", שהוא החלק הפריך והטעים של שומן החזיר המרוכך המלא.

אחת ההנאות של צלי מיושן וטוב היא שהתוספות יכולות להיות כוכבות בפני עצמן. תפוחי אדמה צלויים יכולים להיות גן עדן בטעם טהור כשהם זהובים ואווריריים באמצע!

קרפדה בחור!

זה לא איזה סוג מזון אכזרי שיעלה את חזית שחרור החיות לזרועות! לא, אל תפחד 'קרפדה בחורה' היא פשוט נקניקיות מבושלות בבלילת פודינג יורקשייר. הסוד לתפארת האוכל כאן הוא שהשף צריך להשתמש בנקניקיית קמברלנד איכותית או דומה. הבלילה צריכה לתפוח גבוה ולהזהיב. זו אחת מאותן ארוחות צפוניות שהן אוכל מנחם טהור ומגיע לה רוטב בצל עשוי היטב שניתן לשפוך בנדיבות על כל המנה ההמצאתית הזו!

לא משנה מה תעשו, נסו ותטעמו גם פאי רועים או פאי פס וכליות. לחלופין, למה לא לאכול את פודינג הקינוח בעל השם הקומי, "זין מנוקד" וקצפת. אחרי כל המנות הנהדרות האלה למה לא לטעום גבינה אנגלית מסורתית? יש צ'דר מ-Chedar Gorge או סטילטון בוגר ונחמד שמתאים להפליא עם כוס פורט! לחיים.