ביסקוויטים עם רול קינמון
ביסקוויטים בלחמניית קינמון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומאכלים אחרים, מספיק ל-14 מנות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 259 קלוריות . המתכון מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו תמצית וניל, קמח, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 28% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ביסקוויטים עם תפוח עץ וקינמון , שיבולת שועל בלחמניית קינמון , וביסקוויטים עם דלעת בלוטים, מרווה וגרוייר .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, המלח וסודה לשתייה.
ערבבו את חלב החמאה, השמן והווניל; ערבבו לתוך החומרים היבשים רק עד לקבלת בצק רטוב (הבצק יהיה דביק).
להפוך על משטח מקומח היטב; ללוש 8-10 פעמים.
מרדדים את הבצק למלבן בגודל 15 אינץ' על 9 אינץ'.
מורחים חמאה עד לעומק של 1/2 אינץ' מהקצוות.
ערבבו את הסוכר, הקינמון, ההל והפקאן אם רוצים; פזרו מעל חמאה.
מגלגלים את הגליל בצורת ג'לי רול, מתחילים מהצד הארוך; צובטים את התפר לאיטום.
חותכים לפרוסות של 1-1/2 אינץ'.
מניחים במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות עד להזהבה קלה.
בינתיים, בקערה קטנה, ערבבו את סוכר האבק, תמצית הווניל וכמות מספקת של חלב עד לקבלת מרקם טפטוף.
מטפטפים מעל ביסקוויטים חמים.