ביסק דלעת ג'ינג'ר
ביסק דלעת עם ג'ינג'ר לוקח כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו מכילה 453 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. תמורת 2.33 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-4 אנשים. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקנו קמח, תמצית וניל, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו רוסטביף עם ג'ינג'ר , ביסק אלואט עם עגבניות מיובשות ובזיליקום , וביסק שרימפס שמנתי .
הוראות
בסיר קטן, מטגנים את בצלצלי השאלוט, הבצל והג'ינג'ר בשמן עד שהם רכים. מוסיפים את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להזהבה. מוסיפים בהדרגה את המרק והסיידר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את הדלעת, הסירופ והתבלינים. מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות.
בבלנדר, טחנו את המרק במנות עד לקבלת מרק חלק. החזירו את הכל לסיר. ערבבו פנימה את השמנת והווניל; חממו היטב (לא להרתיח). אם רוצים, טפטפו מנות אישיות עם שמנת נוספת וקשטו בענפי טימין.