תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מבושל ברביקיו איטי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. לך לחנות ותביא מים, בירה, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: בשר ברביקיו מבושל איטי, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו תנור איטי בקר מבושל בבירה.
הוראות
1
מניחים את הבצל והשום לתוך סיר איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
יוצקים את הקטשופ, בירה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ועשן נוזלי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
3
מערבבים את המלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, פפריקה, אורגנו, וסוכר חום עד מעורבב באופן שווה. שפשפי את תערובת התבלינים על חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים את חזה הבקר לתוך הבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מפזרים את תערובת התבלינים הנותרים מעל.
6
כיסוי, ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא מגורר בקלות עם שני מזלגות, 10 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
הסר את הבשר מן הבישול האיטי, ומניח לתוך קערה גדולה. מצקת את השומן מן הרוטב הנותר בבישול האיטי ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים על 2 כוסות של הרוטב מן הבישול האיטי לתוך סיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ממיסים את עמילן התירס במים ומערבבים לתוך הרוטב הבוער. מבשלים ומערבבים 5 עד 10 דקות עד שהרוטב התעבה. בינתיים, לגרוס את הבשר לחתיכות קטנות באמצעות שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
יוצקים את הרוטב מעובה ואת הרוטב שנותר מן הבישול האיטי לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מערבבים את הבשר הגרוס ורוטב מחית יחד בבישול האיטי. השתמש במלקחיים כדי להגיש את הבשר על לחמניות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
רול תפוחי אדמה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ברביקיו ניתן לזווג עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Oak Farm Lodi Zinfandel עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.