ביצים ממולאות על קן של חסה חמאה עם רוטב חרדל דבש
מתכון ביצים ממולאות על קן של חסה חמאה עם רוטב חרדל דבש מוכן בערך 15 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך מלח ופלפל טחון, חרדל דיז'ון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, חמאת חסה, צנון וסלט אבוקדו עם רוטב חרדל, ו סלט חסה חמאה עם טחינה-רוטב דבש.
הוראות
מקציפים מיונז, חרדל, דבש וחומץ בקערה קטנה. מחית 5 כפות של ההלבשה לתוך החלמונים כדי להפוך מילוי חלק. (רוטב, מילוי וביצים ניתן לכסות בקירור לילה. כאשר מוכן לשרת, כפית (או צינור) חלק מתערובת חלמון לתוך כל חצי ביצה לבן. בעדינות לזרוק חסה עם מספיק של ההלבשה הנותרת כדי מעיל קל. סדר חלק של עלי חסה על צלחת סלט. מעל כל סלט עם 2 ביצים ממולאות.
טפטוף עם קצת רוטב נוסף אם תרצה.
מערבבים תותים, סוכר ויין בקערה בינונית עד שהסוכר מתמוסס.
בואו לעמוד 30 דקות עד 3 שעות.
לשרת.מניחים סלמון על תבנית אפייה גדולה, מכסים את שני הצדדים ב-2 כפות שמן הזית, ומפזרים מלח ופלפל נדיבים. לזרוק תפוחי אדמה עם עוד 2 כפות של שמן זית וזרימה נדיבה של מלח ופלפל; מקום, בצד חתוך, על תבנית אפייה שנייה מעוטרת. לזרוק אספרגוס עם כף הנותרים של שמן וזרימת נדיב של מלח ופלפל. התאם מדפים לתנור למיקום הנמוך והעליון באמצע.
מניחים תפוחי אדמה על מתלה תחתון סלמון על המדף העליון של תנור קר, ולאחר מכן מחממים תנור ל 400ºF. צלי עד סלמון הוא רק אטום לאורך, כ 25 דקות, ותפוחי אדמה הם חום זהוב, על 30 דקות.
להעביר סלמון למגש גדול; להוסיף אספרגוס למחבת קלייה סלמון; להמשיך לצלות, יחד עם תפוחי אדמה, עד ירוק בהיר רק רך, 5 עד 8 דקות, בהתאם עובי. בינתיים, מערבבים שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, שמיר, צלפים ומיץ, בצל ירוק וגרידת לימון בקערה קטנה; להפריש. כדי לשרת, תערובת שמיר כפית על סלמון, מגש עם פטרוזיליה, גבעולי שמיר, ופלחי לימון. מסדרים תפוחי אדמה ואספרגוס על מגש עם סלמון.
מגישים באופן מיידי.התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך יותר תנור חום 350ºF.
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, וגרידת לימון בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה ווניל; מכים (או פשוט מערבבים עם הידיים) כדי ליצור בצק חלק. טיפת בצק על ידי כפיות נדיבות על קלף או גיליון עוגיות מרופדת סילפט; להתגלגל לתוך כדורים.
אופים עד תחתיות עוגיות זהובות חום, כ 15 דקות.
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים את הסוכר שנותר בשקית quart בגודל רוכסן נעילה. עובד תריסר בכל פעם, טיפה עוגיות לסוכר; לנער למעייל.
לשרת. (ניתן לאחסן בדיל אטום עד 1 שבוע.) עושה על 2 תריסר.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
מגישים עם טעם כמו מטוגן טורטיות או צ ' יפס טורטייה לטבילה. עושה רבע גלון.התאם מדפים לתנור למיקומים הנמוכים והאמצעיים וחמם את התנור ל-450 מעלות.
מחממים תנור הולנדי כבד במשקל 5 עד 6 ליטר על אש נמוכה. בינתיים, במקום צלי בקערה גדולה; מעיל עם 1 כף שמן ועונה עם 1 כף של כמון ו זליגה נדיבה של מלח ופלפל.
מערבבים צ 'ילי, אבקת צ' ילי, נשאר 1 כפית כמון, ואורגנו בקערה קטנה. כמה דקות לפני הצורב, להגדיל את החום בינוני גבוה חזק עד דליפות עשן להתחיל לעלות מהמחבת.
הוסף צלי; לצרוב, פונה רק פעם אחת, עד ששני הצדדים יוצרים קרום חום מרשים, על 8 דקות בסך הכל.
להעביר צלי לצלחת; להפריש.
להוסיף שום לסיר עכשיו ריק; sauté עד ריחני וזהב, על 30 שניות.
להוסיף תערובת צ ' ילי; sauté כדי להגביר את הטעם, עוד 30 שניות.
מוסיפים מרק עוף, מביאים לרתיחה; חוזרים צלי לסיר. באמצעות 2 potholders כדי להגן על הידיים, מניחים גיליון של רדיד כבד על הסיר, לחיצה על נייר כדי שהוא נוגע בתבשיל. חותם לסכל סביב הקצוות; לחזור עם גיליון שני של נייר כדי לאטום לחלוטין. הפעל מבער על בינוני גבוה עד שאתה שומע בועת מיצים. הגדר סיר על מתלה תנור באמצע; לבשל בסך הכל 1 1/2 שעות.
הסר צלי מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר, וגרוס לחתיכות בגודל ביס. כ -30 דקות לפני צלי נעשה, לזרוק בצל ופלפלים עם הנותרים 2 כף שמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל על תבנית אפייה גדולה מספיק לירקות כדי להתאים בשכבה אחת.
מניחים מחבת על מתלה תנור תחתון; מבשלים עד רך-פריך, כ -30 דקות. כאשר מוכן לשרת, בשר חם בעדינות פלפלים ובצל על אש נמוכה.
מגישים עם טורטיות חמות*, קערות של שמנת חמוצה, עלי כוסברה, פלחי ליים. * כמובן שאתה תמיד יכול טורטיות מיקרוגל, אבל אני מעדיף תנור קיטור אותם. עבור כל טורטיות 8, להניח מגבת נייר לחה על חתיכת 24-ידי 18 אינץ ' של רדיד כבד חובה. הגדר 2 ערימות של טורטיות קמח 4 כל צד על ידי צד על מגבת. מכסים עם עוד מגבת נייר לחה; נייר חותם לחלוטין. חם בתנור 350 מעלות עד חם, על 5 דקות.
מניחים מרכיבי סלט בקערה גדולה, וכאשר מוכן לשרת, לזרוק עם כמות קטנה יותר של שמן זית וזרימת נדיב של מלח ופלפל. לטעום, להוסיף עוד שמן, מלח או פלפל, במידת הצורך.
מוסיפים את הכמות הקטנה יותר של מיץ ליים; לזרוק למעיל. טעם, הוספת יותר, במידת צורך.התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם תנור ל-325 ºF. להביא 1 ליטר מים לרתיחה לאמבט מים.
לטאטא כל הזמן, להביא סוכר ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני כבד תחתית. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, להפוך את החום בינוני נמוך ולהפסיק לטאטא. המשך להתבשל עד התערובת הופכת חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
יוצקים תערובת לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' להגדיר במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להכיל אותו. בינתיים, לנצח גבינת שמנת עד אור ורך בקערה בינונית.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מגרדים את הצדדים, לאחר כל תוספת. הכה בשני milks ווניל עד חלקה. הגדר מחבת צלייה בתנור; יוצקים בלילת פלאן לתוך צלחת עוגה ומים למחבת צלייה.
אופים עד פלאן הוא jiggly, אבל להגדיר, על 1 שעה.
הסר מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר, ומקרר עד מוכן לשרת. הפעל סכין קטנה סביב היקף צלחת עוגה לשחרר פלאן. הפוך על מגש גדול עם שפתיים.