קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש

ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש
ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, בצל ירוק, ביצים עלומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ביצים עלומות וגבינת פרמז'ן מעל בריוש קלוי עם פיסטו, רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום, ו רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
צ ' וריסו חום במחבת בינונית שאינו מקל על חום בינוני, משליך ומערבבים מדי פעם עד פריך ושומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת, משאירים שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים קוביות בריוש למחבת ומגבירים את החום לגובה בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, זורקים ומערבבים מדי פעם, עד קלויים היטב מכל הצדדים, כ 4 דקות. הלחם ידבק למחבת בהתחלה ויהיה קשה לזרוק או לערבב, אבל יהיה להשתחרר כפי שהוא סופג שומן ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בריושבריוש
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
5
מוסיפים שמן למחבת ריקה ומחממים על חום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים תירס וזורקים למעיל בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד תירס חרוך כתמים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
7
מוסיפים שום, כל הלבנים בצל ירוק, וחצי בצל ירוק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים מלאי וחמאה ומבשלים, ערבוב, עד emulsified ו חצוף, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר צ ' וריסו למחבת ומערבבים לשלב. מערבבים בזיליקום, שומר כמה עלים קטנים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחלקים 3/4 של תערובת התירס בין ארבע קערות חמות קטנות או כוסות, משאיר באר קטנה בצד אחד עבור הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים ביצים עלומות לכל כוס. כפית נשארת תערובת תירס מעל ומסביב ביצים, מוודא כי הנוזל מקבל מחולק באופן שווה. מחלקים קרוטונים באופן שווה בין כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
קרוטוניםקרוטונים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מפזרים עלים ירוקים ועלי בזיליקום שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
12
מפזרים ביצה עם מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מגישים באופן מיידי.