בישול כפרי של כבדי עוף בגריל של איטליה עם רוטב לימון
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו בישול כפרי של איטליה": ריגטוני עם כרובית, בישול כפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני, ו בישול כפרי של Orecchiette של איטליה עם ברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
משרים ארבעה שיפודי עץ 6 עד 8 אינץ ' במים במשך 30 דקות.
להדליק את הגריל / ברביקיו ולתת גחלים או עץ להתחמם מאוד (אם באמצעות גריל גז, מחממים לפחות 600ºF.
מחלקים את הכבדים באופן שווה בין 4 שיפודים, ולאחר מכן לצחצח אותם עם השמן לתבל אותם בנדיבות עם מלח ופלפל.
גריל / ברביקיו הכבד, פונה פעם אחת, עד השחמה היטב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת קטנה ומערבבים במיץ לימון ופטרוזיליה. כאשר הכבדים מבושלים, לצחצח את רוטב הלימון עליהם ביסודיות.