בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין
בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם 3-1 / rustique, חמאה, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז, ו בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ציפוי הפטרייה: להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות וקורנית. Sauté עד השחמה, כשמונה דקות. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להפוך את ויניגרט טימין: למזג את החומץ, טימין, מיונז, שאלוט בבלנדר במשך 10 שניות. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס שמן זית; להתמזג עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 400ºF. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד תחילת קריספ, כשמונה דקות.
תלולית 1/4 תערובת פטריות כוס על כל פרוסת לחם.
טפטוף כל אחד עם ויניגרט טימין, אז במשורה עם שמן כמהין.