בלונדיניות שיכורות
אם יש לכם מלח ים, בורבון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוף שיכור, שעועית שיכורה מקסיקנית, ו לחם מטוגן שיכור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל-350 ° F. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' וקווים עם קלף, ומאפשרים לקצוות הנייר לתלות על שני קצוות מנוגדים של המחבת.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
שים את החמאה והסוכר החום בקערת ערבוב גדולה ומערבבים עם כפית עד חלקה.
מוסיפים את הביצים, הוניל והוויסקי ומערבבים עד לשילוב יסודי. מערבבים בתערובת הקמח, ואחריו פקאן, קוקוס, ושוקולד צ ' יפס.
שים את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית אופסט.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד העליון הוא חום זהוב.
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
תחתוך את הבלונדיניות לסורגים. הבלונדיניות ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.