המתכון בריסקט מטוגן עם זיגוג בורבון אפרסק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם עגבניות שזיף, בצל, בורבון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות, בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים, ו בשר חזיר עם זיגוג בורבון-אפרסק.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
לשפשף חזה בקר בכל רחבי עם לשפשף תבלין. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
3
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום 1 כף שמן בסיר רחב גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
להוסיף חזה בקר, צד שמן למטה. לבשל ללא הפרעה עד השחמה היטב, 5-6 דקות. הפוך חזה בקר מעל ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר צלחת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים בצל ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא מעט זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים מרק וכל שאר החומרים. תביא נוזל לרתיחה. החזר את חזה הבקר לסיר. מכסים ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
Braise עד בריסקט הוא מאוד רך למגע אבל עדיין מחזיק את צורתו, על 4 1/2 שעות. באמצעות מרית גדולה, להעביר בריסקט, צד שומן למעלה, צלחת גדולה. מסננים צמות נוזל לתוך קערה גדולה. להחזיר את הנוזל לסיר, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. ציון צד שומן של בריסקט על ידי חיתוך דפוס crosshatch של 1/4"-חריצים עמוקים במרווחים 1/2" זה מזה. להחזיר חזה בקר, צד שומן למעלה, לסיר עם נוזל צליה מופחת. לעשות קדימה: חזה בקר יכול להתבצע 2 ימים קדימה. להחזיר חזה בקר לסיר, לכסות, וצינה. להביא לרתיחה ולחמם מחדש בריסקט לפני שתמשיך.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
להעביר 1/4 כוס צלימת נוזל לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיף ריבה ובורבון וטהור עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבה
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מורחים 3-4 כפות זיגוג על גבי חזה בקר עם גב כף. Brisket Broil בסיר עד השחמה מזוגגת, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
להעביר חזה בקר ללוח חיתוך. פרוסה נגד התבואה ולהעביר למגש גדול. מצקת צלימת נוזל מעל.