במיה מטוגן Cajun
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. לכו לחנות ותביאו פלפל, קמח תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : במיה מטוגן Cajun, במיה מטוגן Cajun, ו Cajun מטוגן במיה עם רוטב צ'ילי שמנת.
הוראות
2 כפיות תיבול הבית, מתכון כדלקמן
רוטב צ ' ילי שמנת, מתכון כדלקמן
שמן חום במחבת גדולה, כבדה תחתית או תנור הולנדי ל 350 מעלות F. (ייתכן שלא תצטרך להשתמש הרבה שמן זה; לא למלא את המחבת יותר מחצי הדרך את הצדדים עם שמן.)
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח, תיבול הבית, ותבלינים Cajun. לטבול במיה בחמאה ולאחר מכן לדלות בתערובת קמח תירס כדי מעיל היטב. בזהירות להוסיף במיה לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב. (ייתכן שיהיה צורך לטגן את הבמיה בקבוצות.)
הסר מן השמן, לנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן לשרת מיד.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים, ערבוב טוב. כיסוי וצינה.