קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

בננה קפואה ופרלין פרפה

בננה קפואה ופרלין פרפה
פרוזן בננה ופרלין פרפה דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 500 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש סוכר גלגלית, שמנת כפולה, אבל בננות, ומיץ לימון. נסו סופלה פרליין קפוא, פשטידות Parfait בוטנים קפואים, ו פרפה בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הפרלין, לשים את הסוכר למחבת כבדה על בסיס עם 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים על אש נמוכה עד הסוכר מומס וברור. אל תערבבי, או שזה יתגבש. הגדל את החום והבועה לקרמל כהה( ראה טכניקת וידאו), כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הסר מהחום, מערבבים דרך האגוזים, ולאחר מכן עצה על מגש אפייה משומן קלות שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
להתפשט לרמה ולהשאיר להתקרר. היזהר כמו המגש יהיה חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
כאשר פרלין הוא קר ופריך, לשבור אותו לחתיכות. לאחר מכן, באמצעות קצה של מערוך, לרסק אותו עד די מרוסק היטב. אם זה מוכיח עבודה קשה, עצה לתוך מעבד מזון ודופק עד שלה מרקם של פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
קו פח כיכר 1.2 ליטר עם רצועת אפייה קלף (פח בגודל זה נותן צורה מסודרת, אבל אתה יכול להגדיר את פרפה בכל פח בצורת, או אגני פודינג בודדים או ramekins). בקערה, מועכים את הבננות עם חצי מיץ לימון עד שיש לך טהור מחוספס, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לשים את הקרם לתוך קערה שוט עד שהוא מחזיק את צורתו אבל הוא עדיין קצת רך. בקערה נקייה מאוד אחרת ושימוש בקצף חשמלי נקי מאוד, להכות את החלבונים ביצה עם לסחוט יותר מיץ לימון עד נוקשה. לאט מוסיפים את הסוכר עד שיש לך מרנג נוקשה, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מקפלים בעדינות את הקצפת והקצפת יחד, ואז מוסיפים את הבננה ואת רוב הפרלין, ומשאירים כ -4 כפות לשרת. כף לתוך פח כיכר, להחליק את החלק העליון להקפיא עד המשרד, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
פרליניםפרלינים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
9
כדי לשרת, להסיר את פרפה מן המקפיא 10 דקות לפני ההגשה ולהשאיר במקרר כדי לרכך מעט. בינתיים, פורסים את הבננות על שיפוע, ומאפשרים 3 פרוסות לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
10
להניח את הפרוסות על מגש אפייה להגדיר על לוח עץ לפזר בכבדות עם הסוכר. השתמש מבער כדי caramelise הבננה, ולאחר מכן להפריש. להיות זהיר מאוד כמו המגש יהיה חם מאוד. אם אין לך מבער, מניחים את הפרוסות למחבת חמה ויבשה וצורבים את הצדדים המצופים בסוכר עד שהקרמל. תרימי ותהפכי אותם למגש.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מבערמבער
11
כדי צלחת עד, מפזרים קו מסודר של פרלין פשוט מחוץ למרכז על כל צלחת. מסדרים את פרוסות הבננה המקורמל בזוויות מנוגדות. Unmould parfait, ואז להשתמש בסכין מחומם כדי לסדר את הצדדים לחתוך לפרוסות אצבע עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הניחו את הפרוסה בצד הנגדי של הצלחת על הבננה והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירות נהדרות לפרפייט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "