בס ים עם תערובת ירקות נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת לימון, מרגרינה מקל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: תערובת הירקות של ראס, בס ים שחור במרק ירקות באביב, ו בס עם אורז אפוי מרק קוקוס-ירקות.
הוראות
1
תנור חימום עד 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים 1 חמאת כף במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל וגזר בחמאה 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקישואים, 1 כפית קליפת לימון, מלח טרגון. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה (העור יכול להישאר על). אם לדגים יש עור, הניחו את עור הדגים בצד בתבנית אפייה מלבנית לא מגודרת, 11x7x1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מערבבים מרכיבים שנותרו; להפיץ על פני דגים. תערובת ירקות כפית סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריט
5
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.