קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו

בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו
בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. אם יש לכם אורז חום שמור, זיתים ניסואז, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: בס ים צרוב במחבת עם זיתים, עגבניות ואורז חום אורגנו, סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, ו בס ים עם עגבניות וזיתים.

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את שני הצדדים של פילה בס עם מלח, פלפל ושום ותבלינים עשב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בסבס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בס למחבת ומבשלים 1 עד 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בסבס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף ורמוט ומבשל 1 דקה, כדי לאפשר אלכוהול לבשל את.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
4
מוסיפים עגבניות ו 1/2 כוס הזיתים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, עד דגים הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
לחמם אורז עם אורגנו בסיר בינוני (הוספת מעט מים במידת הצורך) או במיקרוגל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מגישים בס ורוטב על אורז.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בסבס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.