בס מפוספס עם חמאת אגוזים משחימה, לימון ופטרוזיליה
בס מפוספס עם חמאת אגוזים משחימה, לימון ופטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, גרגירי פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, בס פסים שלם עם לימון ונענע, ו בס מפוספס עם חמאת ליים.
הוראות
מפזרים פילה עם מלח ופלפלים טחונים. ממיסים 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף פילה, צד בשר למטה. מבשלים עד השחמה, 2 עד 3 דקות. הפעל פילה מעל; לבשל עד אטום במרכז, 2 עד 3 דקות.
להעביר צלחות; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים אגוזי לוז לאותו מחבת על חום בינוני. טוסט עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 3 כפות חמאה ומבשלים עד הזהב, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים רוטב בין פילה; מפזרים פטרוזיליה וקליפת לימון מגוררת.
למנה: 322 קלוריות, 19 גרם שומן, 1 g סיבים