בס פסים פאן-צרוב All'amatriciana
פאן-צרוב בס פסים all ' amatricianan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלוס 1/8 כפית מלח, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים, בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, ו בס פסים שלם.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 מלח כפית.
הוסף דגים למחבת, צד העור למעלה; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלות. הפוך את הדגים; לבשל 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 כפית שמן ופנצ ' טה הנותרים; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מבשלים 5 דקות או עד שפנצ ' טה מושח, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים עגבניות וחומץ; מבשלים 3 דקות או עד עגבניות לרכך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/8 הנותרים מלח כפית, ערבוב היטב.