בקלאווה שוקולד
המתכון שוקולד בקלאווה יכול לספק השתוקקות המזרח התיכון שלך בערך 1 שעה ו-21 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מים, ממרח אגוזים ושוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני על אש נמוכה; מערבבים עד הדבש מתמוסס. להגדיל את החום בינוני; לבשל, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 230 (כ 10 דקות).
הסר מהחום; להתחמם. זרוק מקל קינמון.
מניחים אגוזי לוז - שוקולד להפיץ בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד מותך.
שלב אגוזי לוז ו 5 מרכיבים הבאים (באמצעות מלח). קל מעיל זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), מקום 1 פילו גיליון לאורכו בתחתית מחבת מוכן, המאפשר הקצוות של גיליון להאריך על הקצוות של צלחת; מברשת קלה עם חמאה. חזור על הנוהל עם 5 סדינים פילו וחמאה.
טפטוף על 1/3 כוס אגוזי לוז מומס-שוקולד על פילו.
מפזרים באופן שווה עם שליש תערובת אגוז (כ 1/2 כוס). חזור על הנוהל פעמיים עם פילו, חמאה, אגוזי לוז-התפשטות שוקולד, ותערובת אגוז. השכבה העליונה האחרונה של תערובת אגוז עם פילו 6 גיליונות הנותרים, כל מוברש קלות עם חמאה. לחץ בעדינות לתוך מחבת.
הפוך 3 חתכים לאורך 5 חתכים לרוחב כדי ליצור 24 חלקים באמצעות סכין חדה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד פילו הוא זהב.
טפטוף תערובת דבש על בקלאווה. מגניב במחבת על מתלה תיל. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.
בגלל סדינים פילו הם דקים ועדינים, להתמודד עם טיפול אז אתה לא לקרוע את הסדינים. שמור על הסדינים שאתה לא עובד איתם מכוסים כדי שהם לא יתייבשו.