קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

בקלה במרינדה על קרוטון

בקלה במרינדה על קרוטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בקלה במרינדה על קרוטון. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. אם יש לך קציץ באגט, זנגביל, רוטב סויה נתרן מופחת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה די גרוע. בקלה במרינדה על קרוטון, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את השום, זנגביל, בצל ירוק, דבש, רוטב סויה, שמן זרעי ענבים וחומץ בקערת ערבוב. להשרות את פילה דגים בתערובת זו לפחות 2 שעות, רצוי לילה, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
פילה דגיםפילה דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מעבירים את הבקלה ואת המרינדה למחבת רדודה לאט לחלוט את הדגים על אש נמוכה עד שהוא מכרז מזלג, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
חותכים את באגט ל -18 חתיכות ולפרוש על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר דגים לצלחת השירות פתית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
העברה החליקה בקלה כדי מסננת להגדיר מעל קערה כדי לנקז לחות עודפת. זרוק נוזל עודף זה ולשים את הבקלה החליקה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בקערה קטנה אחרת, לשלב מיונז, בצל ירוק ותבלינים כדי להפוך את רוטב טרטר. מקפלים בעדינות את רוטב הטרטר הזה לתוך הדגים המתקלפים כדי לעזור לקשור אותו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
שים את הבקלה על הקרוטון ומניח בתנור עד הדג יש גוון חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור ומקשטים עם כל מתאבן עם 1/8 כפית קוויאר וכמות קטנה של פטרוזיליה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קוויארקוויאר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.