בקלה עם סלסה עגבניות קלויה
בקלה עם סלסה עגבניות קלויה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כוסברה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), ו סלסה עגבניות קלויה (Salsan Asada).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מוסיפים את העגבניות והבצל האדום לקערה ומטפטף בשמן. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף לתבנית אפייה משומנת.
מוסיפים את השום לריבוע של נייר כסף, טפטוף עם שמן זית וחותם.
מניחים על מגש הסדין וצולים במשך 25 דקות, עד חרוך ומכרז.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות.
מוסיפים את הירקות והשום למעבד מזון יחד עם חלפיניו, כוסברה ומיץ ליים; דופק עד עבה. טעם לתיבול ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
הוסף 1 כף שמן זית למחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר חם, להוסיף את הדגים ומבשלים 4 דקות לכל צד. למעלה עם סלסה קלויה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.