קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום

בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום
אם יש לך בצל, פרזנו צ'ילה, טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום, בקר מטוגן עם גרמולטה בצל אדום, ו יין אדום-בקר מטוגן עם גרמולטה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. לקשור roastwith חוט מטבח ב 1 " intervals; seasonwith מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום בסיר ovenproof גדול overmedium-חום גבוה. מבשלים בצל, stirringoccasionally, עד רך, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
אדווין, חומץ וסוכר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת על ידיחצי, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים שום ומרקוחוזרים לרתיחה; מוסיפים צלי וקורנית.מכסים וצולים בתנור, הופכים צולים מדי פעם, עד הצלי הוא רך, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להעביר צלי לתבנית אפייה גדולהסדין נוזל צלי מעל. כיסוי וצ ' ילוניון. כיסוי צלי לפחות 12 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
לעשות קדימה: צלי יכול להיות מטוגן 2 daysahead. שמור צונן.
1
מערבבים בצל וחומץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לשבת 30 דקות; ניקוז.
3
מוסיפים צ ' ילה, בזיליקום, עירית, פטרוזיליה, lemonzest ו לזרוק; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1
לגרד שומן מבשר; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
להעביר בשר בקר ללוח חיתוך. Bringsolidified צלימת נוזל לרתיחה גדולמאוזן. להפחית את החום ומבשלים, בוחשרכפול, עד מופחת 2 כוסות, 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מוסיפים חומץ braisedonions; רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מניחים קמח בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
Removetwine מ צלי לחתוך לתוך שמונה 1-1 1/2 " חתיכות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
חום oilin מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.עבודה בקבוצות, לדלות בשר בבשל flourand עד השחמה פריך, על4 דקות לכל צד. לארגן על מגש anddrizzle עם רוטב; העליון עם גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי