קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז קטנים ללא גלוטן אצווה

בראוניז קטנים ללא גלוטן אצווה
בראוניס ללא גלוטן אצווה קטן עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 2 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו בראוניס חינם צרור Paleo אצווה קטן, עוגיות גינס קטנות, ו בראוניז קמח שקדים קטנים אצווה Paleo עם פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו החלק הפנימי של 9×5 אינץ תבנית אפייה לא מקל לסכל.מערבבים יחד את קמח האורז, קמח טפיוקה ומלח; סט aside.In סיר, להמס חמאה על חום בינוני. כאשר החמאה מתחילה להמיס ומעילים פאן תחתון, להוסיף שוקולד לא ממותק ולהפחית את החום נמוך. מערבבים כל הזמן עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
קמח אורזקמח אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים 1/2 כוס הסוכר לשוקולד מותך ומערבבים על אש נמוכה במשך כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הסר תערובת שוקולד מחום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות. מערבבים וניל.בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי (יד החזיק או לעמוד בסדר), להכות ביצים במשך 2 דקות מלאות או עד קצף ואור. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר הנותרים לביצים ולהמשיך להכות עוד דקה.באמצעות מרית גומי, מקפלים כמות קטנה (כ 1/3 כוס) של תערובת הביצים לתוך תערובת שוקולד חם, ולאחר מכן לקפל את השוקולד המואר לתוך הקערה עם תערובת הביצה. מערבבים בתערובת קמח/טפיוקה/מלח, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים למחבת ואופים במשך 25-28 דקות או עד למעלה מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
העברה למקרר וצינה במשך כמה שעות או לילה. הרם מהמחבת וחתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף