ברווז בנוסח פקין
ברווז פקין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2017 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, דבש, ברווז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז בנוסח פקין, ברווז בנוסח פקין, ו ברווז בנוסח פקין.
הוראות
יש לשטוף את הברווז מבפנים ומבחוץ, ולייבש אותו.
חותכים את הזנב ולהשליך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, פלפל לבן וציפורן.
מפזרים כפית אחת של התערובת לתוך חלל הברווז. מערבבים כף אחת של רוטב הסויה לתוך תערובת התבלינים הנותרת ולשפשף באופן שווה על כל החלק החיצוני של הציפור.
חותכים את אחד הבצלים הירוקים לחצי ומוכנסים לתוך החלל. מכסים ומקררים את הציפור לפחות 2 שעות, או לילה.
מניחים חזה ברווז בצד על מדף בווק גדול מספיק או סיר ואדים במשך שעה הוספת קצת יותר מים, במידת הצורך, כפי שהוא מתאדה. הרם ברווז עם שתי כפות גדולות, ולנקז מיצים ובצל ירוק.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את השד ברווז בצד במחבת צלייה ועור זין בכל רחבי באמצעות מזלג.
צלוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד הברווז הוא צלייה, לערבב יחד את הנותרים 2 כפות של רוטב סויה ודבש. לאחר 30 דקות, מברשת את תערובת הדבש על הברווז ולהחזיר אותו לתנור. הפעל את החום עד 500 מעלות F (260 מעלות C). צלי במשך 5 דקות, או עד העור משחימים בעושר. אל תאפשר את העור char.
הכן את רוטב הברווז על ידי ערבוב ריבת השזיף עם הסוכר, חומץ וצ ' אטני בקערה קטנה. קוצצים את הבצלים הירוקים הנותרים ומניחים אותם לקערה נפרדת.
מניחים ברווז שלם על מגש ומקשטים עם פרוסות תפוז ופטרוזיליה טרייה. השתמש ברוטב שזיף ובצל לטבילה.