ברווז פקין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2017 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, דבש, ברווז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז בנוסח פקין, ברווז בנוסח פקין, ו ברווז בנוסח פקין.
הוראות
1
יש לשטוף את הברווז מבפנים ומבחוץ, ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
חותכים את הזנב ולהשליך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, פלפל לבן וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים כפית אחת של התערובת לתוך חלל הברווז. מערבבים כף אחת של רוטב הסויה לתוך תערובת התבלינים הנותרת ולשפשף באופן שווה על כל החלק החיצוני של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
ברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
חותכים את אחד הבצלים הירוקים לחצי ומוכנסים לתוך החלל. מכסים ומקררים את הציפור לפחות 2 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
5
מניחים חזה ברווז בצד על מדף בווק גדול מספיק או סיר ואדים במשך שעה הוספת קצת יותר מים, במידת הצורך, כפי שהוא מתאדה. הרם ברווז עם שתי כפות גדולות, ולנקז מיצים ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את השד ברווז בצד במחבת צלייה ועור זין בכל רחבי באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
צלוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד הברווז הוא צלייה, לערבב יחד את הנותרים 2 כפות של רוטב סויה ודבש. לאחר 30 דקות, מברשת את תערובת הדבש על הברווז ולהחזיר אותו לתנור. הפעל את החום עד 500 מעלות F (260 מעלות C). צלי במשך 5 דקות, או עד העור משחימים בעושר. אל תאפשר את העור char.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הכן את רוטב הברווז על ידי ערבוב ריבת השזיף עם הסוכר, חומץ וצ ' אטני בקערה קטנה. קוצצים את הבצלים הירוקים הנותרים ומניחים אותם לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Indaba Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.