קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ברולה שיבולת שועל עם קרם ג'ינג'ר

ברולה שיבולת שועל עם קרם ג'ינג'ר
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. אם יש לכם סוכר חום, פטל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיבולת שועל עם אגסים עם חמאה חומה וקרם ג'ינג'ר קינמון, שיבולת שועל, ו ג'ינג'ר קרק-אם-אם-אם.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את השמנת, הג ' ינג ' ר, מקל הקינמון וקליפת התפוז; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, מכוסים, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; מסננים וזורקים מוצקים. מערבבים סירופ ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה; מערבבים פנימה את שיבולת השועל, המשמשים, הדובדבנים והמלח. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סוכר חום ו 1/4 כוס קרם ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
הניחו לעמוד, מכוסה, למשך 2 דקות.
6
גריז ארבע 10-עוז. פטם-רמקינים בטוחים עם חמאה; מניחים על תבנית עם נייר אפייה. מחלקים פטל בין רמקינים. כף שיבולת שועל מעל פטל; מפזרים סוכר באופן שווה. לצלות 4-6 אינץ'. מן החום במשך 7-9 דקות או עד הסוכר הוא קרמל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שיבולת שועלשיבולת שועל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מגישים עם קרם הג ' ינג ' ר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל