ברולה שיבולת שועל עם קרם ג'ינג'ר
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. אם יש לכם סוכר חום, פטל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שיבולת שועל עם אגסים עם חמאה חומה וקרם ג'ינג'ר קינמון, שיבולת שועל, ו ג'ינג'ר קרק-אם-אם-אם.
הוראות
בסיר קטן שלבו את השמנת, הג ' ינג ' ר, מקל הקינמון וקליפת התפוז; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, מכוסים, למשך 10 דקות.
מסירים מהאש; מסננים וזורקים מוצקים. מערבבים סירופ ואגוז מוסקט.
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה; מערבבים פנימה את שיבולת השועל, המשמשים, הדובדבנים והמלח. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סוכר חום ו 1/4 כוס קרם ג ' ינג ' ר.
הניחו לעמוד, מכוסה, למשך 2 דקות.
גריז ארבע 10-עוז. פטם-רמקינים בטוחים עם חמאה; מניחים על תבנית עם נייר אפייה. מחלקים פטל בין רמקינים. כף שיבולת שועל מעל פטל; מפזרים סוכר באופן שווה. לצלות 4-6 אינץ'. מן החום במשך 7-9 דקות או עד הסוכר הוא קרמל.
מגישים עם קרם הג ' ינג ' ר שנותר.