קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ברוסקטה עגבניות

ברוסקטה עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו ברוסקטן עגבניות. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 152 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו באגט, שום, עגבניות שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ברוסקטה עגבניות, ברוסקטה עם עגבניות, ו ברוסקטה עגבניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים לקערה את העגבניות, השום, 3 כפות שמן זית כתית מעולה, פתיתי פלפל אדום, בזיליקום וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתם צולים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
פורסים לחם ומוסיפים לתבנית בשכבה אחת. טוסט בתנור עד חום זהוב על 5 דקות. מעל הלחם עגבניות ומזלפים שמן זית כתית מעולה שנותר ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®