קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ברים בלמינגטון

ברים בלמינגטון
חטיפי למינגטון דורשים כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך הכל 258 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-48 מנות . אם יש לכם חלב, קמח, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי 2 חובבי אוכל וטבחים. רק מעטים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 0% , ציון שניתן לשפר. נסו את ריבועי למינגטון , חטיפי חלבון טבעיים קלים , וחטיפי שוקולד אגוזים גולמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית ג'לי רול בגודל 25X35 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הניחו בתבנית נייר שעווה באורך 50 ס"מ לאורכו. החליקו את הנייר כך שיתאים לתבנית, כך שייתנו עודפים להיתלות מעל קצוות התבנית. מרחו חמאה על נייר השעווה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה בינונית, ערבבו קמח, אבקת אפייה ומלח, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה, מקציפים חמאה, סוכר ווניל עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה טובה לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
ערבבו פנימה את תערובת הקמח, חצי כוס בכל פעם, תוך ערבוב טוב לאחר כל הוספה. הוסיפו אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
מורחים באופן שווה בתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים 10-15 דקות, או רק עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. אוחזים בקצוות נייר השעווה, מרימים את בסיס העוגייה מהתבנית ומניחים על רשת. מצננים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להכנת הציפוי: בקערה גדולה, טורפים יחד סוכר וקקאו עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים וניל ו-4 כפות חלב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
הוסיפו מספיק חלב שנותר כדי ליצור ציפוי חלק וקרמי בעל סמיכות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
רפדו תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה מצופה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים קוקוס על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
14
חותכים את בסיס העוגייה ל-48 רצועות (1 1/4 X 2 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
15
בעזרת מזלג חורצים מלבני עוגיות; טבלו אותן בגלייז השוקולד, ותנו לעודפים לטפטף חזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מניחים את העוגייה הטבולה בשוקולד על צלחת קוקוס; בעזרת 2 מזלגות הופכים את העוגייה כך שכל הצדדים יצופו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גליל פירותגליל פירות
17
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ומניחים במקרר עד שהציפוי מתייצב. יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר במשך שבוע; להקפיא לאחסון ארוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ