תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ברי הטוב ביותר הפוך עוגה. מתאים ל-9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, פירות יער, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו ברי הפוך עוגה, שלוש פירות יער הפוך עוגה, ו עוגת פירות יער הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. ב 9 אינץ 'מחבת מרובעת או 10 אינץ' מחבת ovenproof, מחממים חמאה בתנור על 2 דקות או עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים 1/2 כוס סוכר באופן שווה על חמאה מומסת. גרגרי כפית באופן שווה על תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
3
בקערה בינונית, לנצח את החומרים הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות.
אופים כ 50 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת או מחבת; להפוך צלחת ומחבת או מחבת מעל. השאירו פאן על עוגה על 1 דקה כך תערובת סוכר יכול לטפטף על עוגה; להסיר מחבת או מחבת.