קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

בשר בקר של אמא שיש קבבס

בשר בקר של אמא שיש קבבס
Kabobs Shish הבשר של אמא הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי שום, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Kabobs Shish בשר, קישואים בקר Kabobs Shish, ו Sirloin שיש Kabobs.

הוראות

1
לטאטא את שמן הירקות, רוטב סויה, מיץ לימון, חרדל, רוטב ווסטרשייר, שום, פלפל שחור, ומלח יחד בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הבשר, המעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיף את הפטריות לשקית, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום מחדש את התיק; לרבד במקרר עוד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את הבשר והפטריות מן המרינדה, מתנער כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
יוצקים את המרינדה לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 10 דקות; להפריש עבור basting.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
חתיכות חוט של פלפל ירוק, בשר בקר, פלפל אדום, פטריות, ובצל על שיפודי מתכת, חוזר עד שכל החומרים הם שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
8
מבשלים את שיפודי על הגריל שחומם מראש, פונה לעתים קרובות צחצוח בנדיבות עם המרינדה השמורה עד להשחמה יפה על כל הצדדים ואת הבשר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)