בשר חזיר צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 2216 קלוריות, 313 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא בשר חזיר צלוי, בשר חזיר, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות, בשר חזיר בסגנון כפרי עם רוטב, ו בשר חזיר ממולא עם רוטב בשר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה במחבת מעל חום בינוני ומערבבים בפלפל השחור, פלפל קאיין, טימין, אורגנו, אבקת חרדל יבש ושום. מבשלים ומערבבים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום.
4
עם סכין חדה, לעשות כמה חריצים קטנים בצלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
מניחים את הצלי למחבת צלייה, ומפיצים את תערובת התבלינים על כל הצלי ובחתכים. להקיף את הצלי עם סלרי, גזר, בצל, ואת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
צלי בתנור שחומם מראש עד צלי החזיר הוא השחמה ומדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז הצלי קורא לפחות 150 מעלות F( 65 מעלות C), על 2 שעות. כ -15 דקות לפני סוף הבישול, להפוך את טמפרטורת התנור עד 425 כדי לעזור לחמם את הצלי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר צלי חזיר מהתנור, ולאפשר לעמוד במשך כ 10 דקות לפני חיתוך. בדוק את הטמפרטורה שוב; טמפרטורה צלוי צריך להיות לפחות 160 מעלות F (75 מעלות C) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בזמן ש " צלי " נח, מניחים את מחבת הקלייה המכילה ירקות ופינות מעל מבער תנור המיועד לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
לטאטא את הקמח, ומבשלים את הטפטופים והקמח במשך כ 3 דקות כדי להסיר טעם גלם מן הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
10
להקציף במלאי החזיר, קצת בכל פעם, עד הרוטב הוא התעבה. מסננים את הרוטב, ומגישים עם הצלי.