בשר לייט: Soppressata, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה
מתכון בשר לייט: סופרסטה, ביצה, כריכי ריקוטה על ביסקוויטים חמאה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סופרסאטה, גבינת ריקוטה, ביסקוויט חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, בשר לייט: Soppressata פסטה Fagioli, ו בשר לייט: חלב חמאה בייקון סלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לביסקוויטים: מחממים את התנור ל-450°F וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסוכר. עבודה קוביות חמאה לתוך החומרים היבשים עם האצבעות שלך, עובד את זה רק עד התערובת הופכת שאגי.
מוסיפים את חלב החמאה ומקפלים אותו מספיק כדי ליצור בצק רטוב.
להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש אותו 4 או 5 פעמים.
מפזרים מעט קמח על פני השטח אם הבצק נדבק.
מגלגלים את הבצק עם מערוך לעובי 1/2 אינץ'.
חותכים ביסקוויטים עם חותך ולהעביר לתבנית אפייה.
אופים ביסקוויטים במשך 15 דקות, או עד הזהב.
עבור הכריך: להמס את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית. כאשר המחבת חמה, בעדינות לפצח את הביצה לאמצע.
מפזרים את עירית קצוצה סביב ביצה לבן ולתת לביצה לבשל כ 2 דקות לפני התהפכות. המשך לבשל עד החלמון מוגדר להזמין. מתבלים לפי הטעם במלח גס ופלפל שחור טחון טרי.
פיצול ביסקוויטים חמים (מתכון לעיל) במחצית.
שים את הביצה המבושלת על חצי.
מורחים את הריקוטה על החצי השני ומפזרים את הגבינה במלח ופלפל.
מוסיף את soppressata פרוס למחבת החמה ומטגנים אותו במהירות, רק כדי לחמם את הבשר דרך. למעלה הביצה עם soppressata ואת החצי השני של הביסקוויט.
מגישים עם פירות טריים או ירקות מעורבים.
הערה: Soppressata מגיע בגדלים שונים, כך לבקש חיתוך soppressata אשר בדרך כלל על 2 1/2 אינץ ' בקוטר. ג ' נואה סלאמי גם עובד טוב.