קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

בשר צבי כרוב כבוש

בשר צבי כרוב כבוש
בשר צבי כרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. 303 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך צלי של בשר צבי, בצל, עוגיות gingersnap, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר צבי כרוב כבוש, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו כרוב כבוש.

הוראות

1
להשרות את בשר הצבי: לשים מרכיבים במרינדה (יין, חומץ, מים, פלפל, ערער, חרדל, ציפורן, עלי מפרץ, טימין, סלרי, גזר ובצל) בסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בשר צביבשר צבי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
כבה את החום ולאפשר למרינדה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
הטביעו את הצבי במרינדה ומקררים לפחות 24 שעות, ועד 5 ימים. שלושה ימים זה זמן טוב בשביל זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר צביבשר צבי
4
כאשר אתה מוכן לבשל, להסיר את הצלי מן המרינדה ומפזרים אותו בכל רחבי עם מלח. הגדר אותו בצד במשך 15-20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחממים התנור ל 135°. למעשה,225 היא טמפרטורה טובה יותר, אבל הצלי יכול לקחת עד 8 שעות לבשל כראוי אז; זה מה שאני עושה בבית בסופי שבוע. ב275, הצלי כנראה ייקח בערך 5 שעות לבשל. אתה יכול ללכת עד300-צלי בשר צבי טיפוסי יהיה מוכן ב 3 1/2 שעות בטמפרטורה זו – אבל תקבל אפור, לא ורוד, בשר. אבל זה עדיין יהיה טעים.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בשר צבי חום בחמאה או בשמן (אופציונלי): עכשיו יש לך צעד אופציונלי: אתה יכול, אם תבחר, חום את הצבי בחמאה או שמן. בחרתי שלא, כי אם תבשלי את הצבי בטמפרטורה נמוכה מספיק, הוא יישאר ורוד לאורך כל הדרך. אם אתה חום מבחוץ, תקבל טבעת אפורה סביב קצה הצבי כאשר אתה חותך לתוכו. בכל מקרה זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
1
יוצקים את המרינדה לתוך תנור הולנדי או סיר lidded אחר, תנור הוכחה ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תוסיף את הצבי לסיר. כסה והכנס לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
אם בשר הצבי אינו שקוע על ידי המרינדה, להפוך את הצלי מעל כל שעה. זוהי גם דרך טובה לבדוק עבור doneness - אתה רוצה את הצלי כמעט להיות מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר צביבשר צבי
4
הצלי צריך לקחת בין 3 1/2 ל 8 שעות לבשל, בהתאם לטמפרטורת התנור. ב 135°, זה צריך לקחת בערך 5 שעות לבשל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר צלי מהתנור ומעיל עם שמן או חמאה מומסת: כאשר הצלי נעשה (רך לחלוטין), להוציא אותו מן הסיר מעיל אותו עם כמה שמן זית 1/4 כוס או חמאה מומסת. שמור את שאר השמן או החמאה לאחר כך. לעטוף אותו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
רוטב sauerbraten: Sauerbraten הוא על כל הרוטב. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קח את 8 עוגיות gingersnap ולרסק אותם בבלנדר. אתה רוצה שזה ייראה כמו ארוחה גסה או קמח גס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
בסיר בגודל בינוני, להמיס 3 כפות של חמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא קצף נמס לחלוטין, לטאטא 2 כפות קמח. מבשלים את רביכה עד שהוא צבע של קפה ושמנת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לאט לאט לטאטא בנוזל בישול מתוח, כוס אחת בכל פעם. התערובת תהפוך חימר בהתחלה, ואז להשתחרר לרוטב משיי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
טעם של מלח-זה כנראה יצטרך את זה-ולהוסיף מספיק לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
לטאטא ב 4 כפות של gingersnaps הכתוש. הם לא להתמוסס לחלוטין בהתחלה, אבל לשמור ערבוב והם ייעלמו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
תטעם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
הוסף עוד כף של gingersnaps אם אתה רוצה, או להוסיף כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
14
הרוטב צריך לטעום חמוץ, חם (פשטידת דלעת סוג של חם מתובל) וקצת זיפי ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מגישים, פורסים את הצלי לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. בשר צבי יכול להיות יבש-יש לו אפס שומן - אז טריק אחד שאני עושה הוא מעיל כל פרוסה בחמאה מומסת לפני שאני משרת אותו. אתה צריך בערך 1/2 מקל נמס לעשות את הטריק הזה.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16
מגישים עם הרבה רוטב, קצת בצל מטוגן, וגם פירה, אטריות ביצים, או spaetzle. יין אדום לבבי יהיה התאמה אידיאלית כאן, כמו בירה כהה, מלטי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם