בשר צבי צלוי
בשר צבי קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, יין, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. נסו מתלה קלוי של בשר צבי ורוטב רימונים, בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות, ו פיצה בשר צבי עם ירקות קלויים # FennelFriday (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק בשר צבי עם שום, מתובל, יין, allspice, פלפל, ו 1/4 כוס שמן בשקית sealable. מרינדה, צונן, מפנה שקית מדי פעם, לפחות 8 שעות.
להביא בשר צבי לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
להשליך מרינדה וטפוח בשר יבש.
מפזרים על כל הצדדים עם 1 כף מלח כשר, ואז 1/2 כפית פלפל טחון.
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז בשר חום מכל הצדדים ב 2 או 3 קבוצות, 3 עד 4 דקות לכל אצווה.
מעבירים לתבנית אפייה רדודה.
צלי עד הצבי רושם 52° על מדחום מיידי לקרוא (מוכנס 2 אינץ ' אופקית לתוך בשר) עבור נדיר, 5 עד 8 דקות (בהתאם עובי הבשר).
בואו לעמוד על קרש חיתוך 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
* בשר צבי יכול להיות מושרה עד 24 שעות. * אתה יכול להחליף 3 פאונד גזוז ו קשור מרכז לחתוך בשר בקר tenderloin צלי עבור בשר צבי (לא לחתוך לחתיכות). בצע מתכון לעיל, צלייה עד רישום בשר 49°, 25 עד 30 דקות עבור בינוני נדיר.