קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

בתו של אבי: ראגו הברווז של גווינת ' פאלטרו

בתו של אבי: ראגו הברווז של גווינת ' פאלטרו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו בתו של אבי: גלילי הטונה בגריל של גווינת' פאלטרו, גרגנלי עם ראגו ברווז, ו פפרדלה עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את העור עודף מן הפתח אל חלל הברווז מן הקצה האחורי. לשפשף את הברווז כולו עם 1 כף שמן זית ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, מבפנים ומבחוץ. צולים אותו במשך 2 שעות בסך הכל, מרפרף אותו מהגב לשד שלה (ולהיפך) כל 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
תן לזה להתקרר במחבת עד שתוכל להתמודד עם זה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את השומן או משליכים אותו או שומרים אותו לשימוש אחר, כגון תפוחי אדמה צלויים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
בעוד הברווז נצלה, מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית ומוסיפים את בייקון הברווז. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד שמתחילים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שום ורוזמרין, להפוך את החום עד נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את העגבניות והמיץ שלהם ומכניסים 1/2 כוס מים לתוך פחית אחת, מנופפים אותה כדי לקבל את כל העגבניות דבוקות לצדדים, יוצקים לתוך הפחית הבאה, וחוזרים שוב עם השלישי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מוסיפים את מי העגבניות לתנור ההולנדי יחד עם היין, טחינה טובה של פלפל וקמצוץ מלח בריא. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום למטה נמוך מאוד ולתת להתבשל במשך 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
לאחר הברווז התקרר קצת, להסיר ולהשליך את העור והעצמות לגרוס את הבשר. מקפלים את בשר הברווז לתוך ראגו יחד עם רסק עגבניות ומבשלים על חום נמוך מאוד, חשוף, לפחות 1 שעה עד 4, הוספת כתמים של מים במידת הצורך כדי לשמור אותו מפני ייבוש (להמשיך העונה עם מלח ופלפל כפי שאתה להתיז).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
כדי לשרת, לבשל את הפסטה, לחלק אותו בין קערות, וכפית כמות נדיבה של ראגו ברווז על הפסטה. למעלה עם פירורי לחם גרמולטה או פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כדי להפוך את פירורי לחם Gremolata: לזרוק הכל ביחד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם