גבינה אנית-קורנית רולס
גבינת אנוס-קורנית רולס דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם גבינת אנוס, מים חמים, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. וזה טוב. נסו גלילי צ'ייב וקורנית מתפרקים, לא ללוש בין לילה פרמזן וקורנית לחמניות, ו גבינה בגריל עם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח, טימין, מלח וביצה לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק). לכסות את הבצק; לתת לעמוד 10 דקות. ללוש בגבינת אנוס עד בשילוב טוב.
מחלקים תערובת ל -12 חלקים שווים, ויוצרים כל חלק לכדור.
מניחים כל כדור על תבנית אפייה זרועים קמח תירס. חולצות מעילים קלות של לחמניות עם ספריי בישול; לכסות עם ניילון נצמד.
תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים לחמניות ב 400 במשך 18 דקות או עד השחמה על צמרות וישבנים.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.